2013. július 9., kedd

Skorpió aszcendens



A Plútó képviseli az összefonódások témáját. Ő szimbolizálja a kötött, fogva tartott energiákat. A Skorpió aszcendens magára veszi a történetet és ezzel az energiákat. Odavonzza őket magához és engedi, hogy ezek az energiák megszállják. Szereti a sötét megoldatlan történeteket. Gyökerei mélyen visszanyúlnak a szabadság korlátozásába és a függőségbe. Ahhoz hogy a személyes feladatodat meg tudd oldani, olyan családrendszerre van szükséged, ahol az elhallgatott, elrejtett és elnyomott, áttöri a talajt. Mint a mágnes, úgy vonzza a Skorpió aszcendens ezeket az energiákat és bábként él a régi történetekben.  Rajtuk keresztül és általuk mozogsz. Emellett azonban nem sok helye marad a sajátodnak. Idegen átvett érzések és sorsok elnyomják a saját, személyes történetedet. Az összefonódások kötélként fonhatják körül a szívedet, amely ettől elnehezedik és elfárad. Idővel kísérőddé válik a depresszió és az az érzés, hogy zsákutcába jutottál.
A szíved egy szerető, lojális gyermekszív. Azért terheled a lelkedet, hogy osztozz a családod sorsában. Mások érzéseit önmagadra veszed, és azt hiszed, hogy ezzel megkönnyebbülést hozhatsz a többieknek. Gyökereid mélyen lenyúlnak a család tudattalanjába, az elnyomott dolgok közé. Onnan hozod fel mindazt, ami sötét és nehéz. Ami másoknak túlságosan ijesztőnek tűnik, te magadba szívod, hogy megszűrd és megtisztítsd. Ha például az apa jogosan volt dühös az anyára, de nem merte kifejezni ezeket az érzéseit, akkor ezek a meg nem élt, ki nem mondott szemrehányások lesüllyednek a mélybe, a család „gyűjtőmedencéjében”. Onnan veszed át és te magad leszel dühös. De mivel az anyukádat is szereted, és őt is védelmezni szeretnéd, semmi esetre sem lehetsz rá mérges. Az átvett érzéseket valaki másra kell irányítanod, hogy irányítsd, például a partneredre. Ezt nevezik dupla eltolódásnak. Ilyenkor nagyon nehéz kitalálni, honnan erednek ezek az irracionális érzések, amelyek a partnereddel összefüggésben logikátlannak tűnnek.
Ha nem találsz magyarázatot egy bizonyos viselkedésre, boldogtalanságra, vagy sikertelenségre, akkor el kell gondolkoznod ezen az összefüggésen.
Saját életerődet mások rendelkezésére állítod, hogy a múltat újra elevenné tedd.  Az áldozatkészséged kihat az egész életutadra, akkor is, ha erről mit sem tudsz.
Csak ha el tudod különíteni az idegen sorsokat, az idegen érzéseket a sajátodtól, csak akkor fogod felismerni, mennyire beléjük fonódtál.
Oroszlán MC-vel ezt a visszatérést erő és öröm kíséri. Végre újra rólad lesz szó, a Te saját énedről, személyes életedről. Csak akkor bonthatsz szárnyakat, amelyre egész életeden át vágysz, ha gyökereidet teljesen kiszabadítod a sötét fogságából.
Szűz MC-vel az élet megtör, hogy szerény legyél. Létezik egyfajta szerénység, amely jót tesz a lelkednek, meggyógyít. Ez azt jelenti, hogy visszatérsz egy egyszerű élethez, amely nem látványos. A mindennapi élet így kevesebb árnyékot vonz magához. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése